čtvrtek 28. srpna 2008

Dj.Maniac slaví 12 let na scéně! - S KÝM? Vol.1.


Za ty léta se toho hodně změnilo, Maniac ale zůstává věrný svému předsevzetí, které v jeho podání zní: „chci hrát kvalitní hudbu“. Mnoho posluchačů a majitelů klubů ho zná především díky pohybu v Hip Hopové komunitě. Jak pokročil čas, tak se Dj.Maniac otevřel ještě více vlivům taneční hudby a začal v praxi experimentovat s Latinskoamerickými rytmy, jazzovými prvky a s kvalitními vokály. Nu Jazz – je hudba, která přináší neskutečné možnosti projevu, kterých Maniac náležitě využívá pro svou Live Performanci, která je cítit Sambou, Hip Hopem, Bossou, Jazzem, Funkem a mnoha dalšími směry. Tím a neustálým chtíčem objevovat a hrát nové a precizní desky se Maniac odlišuje od mnoha dalších skvělých Djs. Maniac se nechal ovlivnit světovou hudební elitou a s velmi širokým záběrem nejrůznějších stylů a spoluprací. Na obrázku, který jsme pracovně pojmenovali „S KÝM? Vol.1.“ můžete vidět s kým a nebo vedle jakých jmen Maniac vystupoval. Brzy zveřejníme další mozaiku. Discografie DJ.Maniac ZDE
PS: sleduj každý pondělí od 21:00 www.FOXYRADIO.cz a Maniacův pořad De Luxe Musique. Repríza každou ne.od 22:00

pondělí 18. srpna 2008

Dj.Maniac opět na Hip Hop Kempu Ne. 22:30




Až dohrají THE ROOTS /USA/ (což by mělo být tak nějak okolo 22:00, protože začínají v 19:00) přeběhněte k DOMECZECH Stagi, kde vystupují interpreti, který mají nějakou tu historii a produktivitu co se Hip Hopu týče. West Czech zde reprezentuje ve 22:30 jako vždy (kodo jiný než) Dj.Maniac One aka M1. Maniac bude v tento Prime Time solit Hip Hop novinky, které vám dal ochutnat na níže stáhnutelném mixtapu Royce Quality.
kompletní program DOMECZECH Stage

středa 6. srpna 2008

Dj.Maniac – Royce Quality Mixtape 2008

Dj.Maniac – Royce Quality - Real Hip Hop Mixtape 2008

12.Let Dj.Maniac nasazuje pomyslnou laťku v Hip Hopový kultuře nejen na území naší vlasti. Vždy sekal na svoje mixtapy nový jména a vysoce kvalitní tracky. Mixtape Royce Quality není výjimkou! RQ představuje na 16ti trackách jména, který opravdu asi nebudeš znát - Chaudon, Dagha, Sav Killz nebo Everliven Sound. Až poznáš, zjistíš proč je Maniac stále krok napřed. Na Mixtapu Maniac nezapomněl ani na starý známý (ovšem s fungl novými tracky- 2008) jako je Cappadonna z Wu Tangu, Lil Dap z Group Home nebo na legendárního Reks, který letos rovněž vydal desku. Jestli tě nebaví sladký písničky pro náctiletý dívenky stahuj HOT Mixtape Dj.Maniac aka M1 – Royce Quality: stahuj zde:
Rapidshare


Tracklist RQ:

1. Chaudon – 3 Kings feat.Torae & Skyzoo
2. Majors – Go Majors
3. Snowgoons –Ride On feat.Defari & Marley Sparks & Sondro Castro
4. Richard Raw - That Aint Gangsta (Prod. By Main Ingredient)
5. T.H.U.G. – Angelz Under The Wing
6. Lil Dap – Watch Me Do
7. Randam Luck – Bloodlines
8. Dagha – Devil‘s Work
9. Majors – Fiyaah
10. Vordul Mega - Learn (prod.by Ravage)
11. Reks – Rise
12. Sav Killz – Restless Nights
13. Murs & 9th Wonder – Push
14. Cappadonna – Peace God (feat. Born Divine)
15. Everliven Sound – Original Rudeboys
16. Lil Dap – In My Life Time